Тераса EVA

Тераса EVA

Тераса EVA Це тераси в конструктив яких інтегровані сонячні панелі, опціонально можуть комплектуватися зарядними станціями. Технічно сонячні тераси мають багато спільного з наземними сонячними електростанціями. Легко інтегрується в сучасний ландшафт і надають затінені та захищені зони.

Габарити тераси

Висота 2,3

Глибина 3,5

Ширина 3,1/4,1/5,1/6,1

Кількість панелей 6-12 шт

Загальна потужність 1500-4440Вт

Естетика та практичність

Естетична покрівля та енергоефективність. Самостійна водонепроникна конструкція навісу та виробництво електроенергії, легко інтегрується в сучасний ландшафт і надає затінені та захищені зони.

Тераса EVA повністю герметична, 100% водонепроникний дах покритий сонячними панелями, кут нахилу даху змінний, є спеціальний жолоб для встановлення ринви.

Для монтажу використовуються сертифіковані подвійні скляні модулі згідно з EN12600. Прозорість тераси може бути від 5-40 %, в залежності від вибраних панелей.

Функціональність

Тераса EVA виконує захист від природних явищ:  сніг, дощ, надмірне сонце. А також виробляє електроенергію, приносить власнику прибуток у вигляді отриманої сонячної електроенергії. З урахуванням постійного зростання тарифу на електроенергію це є значним бонусом, перевагою перед терасами зі стандартним покриттям.

Якість матеріалу

Матеріал каркасу тераси – анодований алюміній. Алюмінієва конструкція під сонячні панелі може бути, закріплена на сталевих колонах. Діаметр колони  ø 16 см. Зручні з’єднувальні деталі дозволяють вставляти профілі один в одного та щільно закручувати їх разом. Опціонально доступний темно-антрацитовий колір профілів надає терасі сучасний вигляд і оптимально доповнює архітектурні структури.

Облаштування фундаментів відбувається без  екскаваторів та розкопування великих ям. Власна патентована технологія дозволяє використання невеликих отворів для будівництва фундаментів.

Особливості наших терас:

1. Герметична збірка, що забезпечує водонепроникність.
2. Висока стабільність: снігові навантаження >5400 Па і вітрові навантаження
>2400 Па.
3. Опціонально вбудований жолоб для легкого монтажу ринви
4. Прозорість світла до 40%.
5. Інтегроване світлодіодне освітлення (опціонально).
6. Легкий монтаж (з детальними інструкціями зі збирання).
7. Мала фундаментальна площа завдяки оптимізованому центру ваги.
8. Анодована поверхня для захисту всіх деталей.
9. Hi-Tech “Made in Germany” з гарантією 12 років.
10. Розмір може бути розширений за потребою завдяки оптимізованим
з’єднувальним деталям.
11. Можлива незалежна конструкція за запитом.

This will close in 0 seconds