Автомобільний навіс 3XL

Сучасний естетичний надійний автомобільний навіс 3XL з сонячних панелей

Мінімальний розмір автомобільного навісу, м  : 5,04 x 6,18 x 2,38 x 1,93 на 18 сонячних панелей  M60 потужністю 370 Вт

Сумарна потужність сонячних модулів приблизно 6,7 кВт

Вага конструкції 446 кг, вага модулів 360 кг

Загальна вага навісу 810 кг

Самостійна водонепроникна конструкція навісу та виробництво електроенергії.

Матеріал навісу – анодований алюміній на гальванізованих спеціальних сталевих колонах. Алюмінієва конструкція під сонячні модулі закріплена на сталевих колонах. Діаметр колони ø 16 см. Розумні з’єднувальні деталі дозволяють вставляти профілі один в одного та щільно закручувати їх разом. Опціонально доступний темно-антрацитовий колір профілів надає автонавісу Carports сучасний вигляд і оптимально доповнює архітектурні структури.

Автомобільний навіс 3XL повністю герметичний, 100% водонепроникний дах з використанням сонячних панелей, кут нахилу даху змінний, є спеціальний жолоб для встановлення ринви, доступний розмір  навісу глибиною до 6,4 м. Прозорість навісу  12 – 40 %, в залежності від вибраних панелей.

Навіс виконує захист від природних явищ:  сніг, дощ, надмірне сонце. А також виробляє електроенергію, приносить власнику прибуток у вигляді отриманої сонячної електроенергії близько 7770 кВт/рік. З урахуванням постійного зростання тарифу на електроенергію це є значним бонусом, перевагою перед автомобільними навісами зі стандартним покриттям.

Фундамент можливий у  двох варіантах:

Варіант 1:    Базові плити зі звареними підпорами з отворами. Виконайте фундамент приблизно розміром 60 x 60 см або діаметром 600 мм з глибиною 80 см і дайте йому повністю затвердіти. Потім розмістити підпори по центру на закінчених точках фундаменту і вирівняйте їх прямо. Потім закріпіть підпори на бетонному фундаменті за відведеними точками, використовуючи бетонні дюбелі.
Варіант 2:     Використання гвинтових якорів як фундаменту.

Лінійна гарантія на сонячні панелі складає 30 років при коефіцієнті деградації 0,4 % на рік та 15 років на функціональність. Гарантія на конструкцію становить 20 років.

Автомобільний навіс 3XL із сонячними панелями -це не тільки інноваційна технологія, але і символ Вашого внеску у збереження навколишнього середовища. Приєднуйтесь до нас у створенні зеленого майбутнього! 

This will close in 0 seconds