Автомобільний навіс серія A

Унікальний автомобільний навіс серія A на сонячних панелях

Автомобільний навіс серія A це європейський продукт преміум якості. Використовуються сучасні напівпрозорі двошарові безрамнні сонячні модулі AGORA SOLAR AG, розроблені нашими партнерами німецькою компанією GRID PARITY AG. Наші PV-системи розробляються, тестуються та встановлюються згідно з німецькими  та українськими стандартами. GRID PARITY AG є лідером ринку у сфері прозорих PV-дахів з більш ніж 500 встановленими системами

Привабливі рішення для автостоянок, багаторядних місць для паркування, торгових залів, накриття спортивних полів, вело паркування, накриття виставкових залів

Стійкість та довговічність. Гарантія на конструкцію 20 років

Самостійна водонепроникна конструкція навісу поєднує в собі герметичний прозорий PV-дах та виробництво електроенергії. Прозорість навісу може бути від 5-40 %, в залежності від вибраних сонячних панелей.

Придатний для всіх типів транспортних засобів (ширина 5-7 м, глибина 5-6 м)

Висока стійкість до механічних навантажень: снігу (>5400 Па) і вітру (>2400 Па).

Вбудоване LED освітлення (за бажанням)

Автомобільний навіс серія А  виконаний з анодованого алюмінію на гальванізованих спеціальних сталевих колонах. Розумні з’єднувальні деталі дозволяють вставляти профілі один в одного та щільно закручувати їх разом. Опціонально доступний темно-антрацитовий колір профілів надає автомобільному навісу серії А сучасний вигляд і оптимально доповнює архітектурні структури.

Розміри

Проектування автомобільних навісів різних розмірів та конфігурацій. Всі базові набори можуть бути нескінченно розширені по довжині, висота теж регулюється. Також їх можна доповнювати ззаду другим набором, робити багаторядними.  

Фундаменти

Облаштування фундаментів без використання екскаваторів та без руйнування місця для паркування

Страх багатьох інвесторів полягає у закритті паркувальних місць на кілька місяців разом з масштабним падінням частоти відвідувачів. Це неминуче при використанні традиційних бетонних блоків фундаменту . Наша патентована технологія дозволяє встановлювати фундаменти без руйнування та закриття  зони паркування на кілька місяців.  Паркувальні майданчики можуть використовуватися протягом усього періоду будівництва завдяки використанню невеликих отворів замість розкопування ям.(див. детальну інформацію та фото на нашому сайті)

Якість матеріалу

Виключно високоякісні будівельні матеріали, протестовані на наявність шкідливих речовин. Весь ланцюжок виробництва контролюється як внутрішньо, так і зовнішньо згідно з жорсткими вимогами щодо якості. Grid-Parity AG сертифікована згідно з ISO9001 та ISO14001. Крім того, всі комплекти можуть бути розібрані. Це означає, що їх можна використовувати повторно в іншому місці або переробити – відповідно до принципу “від колиски до колиски”.

Легка збірка з детальними інструкціями

Пронумеровані деталі, фрезеровані канавки в дерев’яних профілях та інтелектуальні з’єднувальні елементи роблять збірку легкою.

Створіть свій затишний екологічний простір з нашим  автомобільним навісом із сонячними модулями! Приєднуйтесь до нас, сприяйте збереженню природних ресурсів за ради майбутнього! Нехай сяє сонце!

This will close in 0 seconds