Сонячна панель Agora AG-B144-450

Сонячна панель AGORA  AG-В144-450

Електричні характеристики (STC)

Максимальна потужність (Pmax) 450 Wp

Оптимальна робоча напруга (Vmp) 41.7 V

Оптимальний робочий струм (Imp) 10.80 A

Напруга холостого ходу (Voc) 49.7 V

Струм короткого замикання (Isc) 11.39 A

Ефективність модуля 20.3 %

Максимальна системна напруга 1500 V DC (IEC)

Робоча температура модуля -40 °C to +85 °C

Максимальний струм запобіжника в серії 20 A

Допустиме відхилення потужності 0/+5 W

Температурні характеристики

Номінальна робоча температура клітини (NOCT)

Температурний коефіцієнт Pmax -0.36 %/°C

Температурний коефіцієнт Voc -0.29 %/°C

Температурний коефіцієнт Isc 0.04 %/°C

Механічні характеристики

Сонячна клітина Двостороння напіврозрізана, 9BB

К-сть клітин 144 (6 x 24)

Розміри

Size 2 2111 × 1049 × 35 mm (with frame)

Вага Size 2 29 kg

Переднє/заднє покриття 2 mm термічно зміцнене й ультра-біле

Коробка з’єднань IP68 rated (three bypass diodes)

Вихідні кабелі 4.0 mm2, симетрична довжина (1130 mm)

Конектори MC4 сумісні

Пожежна безпека Class C

Сонячна панель Agora AG-B144-450 це високоефективна двостороння Bifacial панель потужністю 450 Вт.

Сонячна панель Agora AG-B144-450  двошарова, покрита з однієї сторони високоякісним  загартованим склом завтовшки 2 мм, з другої напівзагартованим. Висока якість сонячної панелі забезпечується завдяки  відсутності мікротріщин та жорсткому контролю якості виробництва (тестується кожна сонячна панель). Витримує механічні вітрові навантаження (2400 Pa) та снігові навантаження (5400 Pa). Відповідає класу захисту IP68, тому пил та волога ніяк не впливають на ефективність роботи пристрою. 

Вона виготовлена з 144 монокристалічних Half-Сell напівпрозорих 9BB клітинок N-type та має байпас-діоди.

Застосування Half-Cell технології збільшує продуктивність модуля, забезпечуючи кращий виробіток навіть при затіненні або низькому рівні сонячної інсоляції у порівняні зі звичайними панелями. Безкоштовна консультація. Розрахунок сонячних панелей.

Виготовлення та збірка

Виготовлення та збірка сонячних панелей AGORA Solar AG здійснюється згідно з найновішими стандартами на високоточному обладнанні на сучасній європейській фабриці у Словаччині . Кожний модуль проходить обов’язкове тестування на відповідність заявленим характеристикам.

Сучасна фабрика модулів AGORA згідно з найновішими стандартами виробляє високоякісні двокамерні модулі з подвійним склом та рамкові модулі в Словаччині з травня 2023 року. Величезна потреба Європи в додатковій сонячній енегрії зумовлює необхідність місцевого виробництва. Що також обумовлено політичними та економічними міркуваннями, оскільки виробництво в Азії означало б додаткову залежність від російської енергії. Німецька компанія GridParity AG врахувала ці обставини , запропонувавши інвестиції в Словаччині. 

Сертифікація

Панель сертифікована відповідно до стандарту EN12600. Сонячна клітина двостороння, 9BB. Технологія забезпечує менші втрати з’єднання комірок і нижчі теплові коефіцієнти при високих робочих температурах.

Наші сонячні панелі сертифіковані з пожежної безпеки відповідно до вимог стандарту EN IEC 61730-2, який був введений для сумісності з більш жорсткими в порівняні з попереднім європейським та відповідає нормі США UL 790.

Гарантія

Гарантія на лінійну складову становить 30 років при коефіцієнті деградації 0,4% в рік з першого року експлуатації. А на функціональну складову гарантія 15 років. Тобто після 30 років експлуатації сонячних панелей виробництво електроенергії  становитиме 88% від номінальної потужності панелі.

PERC технологія

Провідна PERC технологія дозволяє досягти вищої ефективності генерації фотомодулів в порівнянні зі звичайними панелями.

N-type

N-type сонячні панелі” вказують на сонячні фотоелектричні панелі, які використовують напівпровідниковий матеріал типу N (негативний) у своїй структурі. Такі панелі виготовляються за допомогою N-type (негативних) кристалів кремнію чи інших напівпровідникових матеріалів.
Основні переваги N-type сонячних панелей включають високу стійкість до деградації від перегріву. Меншу вразливість до дефектів кристалічної структури та менше обсягу домішок, які можуть впливати на продуктивність. Вони також можуть мати вищий коефіцієнт конвертації сонячної енергії, що робить їх ефективнішими у виробництві електроенергії.
Сонячні панелі типу N є одним із варіантів високоефективних сонячних технологій, що використовуються для перетворення сонячної енергії в електроенергію.

Bifacial 

“Bifacial” панелі – це тип сонячних фотоелектричних панелей, які можуть збирати сонячну енергію з обох сторін. З  фронтальної сторони де направлені сонячні промені, і з зворотної сторони, де вони можуть відбиватися від навколишнього середовища.
Ці панелі зазвичай мають прозорий задній шар, який дозволяє пройти сонячному світлу і вразити зворотню сторону панелі. Це дозволяє збільшити виробництво електроенергії в порівнянні з традиційними односторонніми панелями, оскільки можна використовувати відбиту сонячну енергію.
Bifacial сонячні панелі зазвичай використовуються в сонячних фотоелектричних системах, розташованих на відкритих місцях. Наприклад, на землі або великих крівлях, де є достатньо сонячної радіації та де вони можуть використовувати відбиту світлову енергію для збільшення виробництва електроенергії.

Байпас-діод

Байпас-діод у сонячних панелях — це діод, який включається в схему панелі для уникнення проблем, пов’язаних із тим, коли один або декілька сонячних елементів втрачають ефективність через затінення, забруднення чи пошкодження.
Основна функція байпас-діода полягає в тому, щоб дозволити обходити відключені, пошкоджені або затінені сонячні елементи, щоб інші частини сонячної панелі продовжували генерувати електроенергію. Без байпас-діода проблеми в одному елементі можуть призводити до втрати ефективності всієї сонячної панелі.
Байпас-діоди допомагають забезпечити стабільну роботу сонячної панелі в умовах різних зовнішніх впливів і захистити виробництво електроенергії від можливих проблем.

Сонячна панель Agora AG-B144-450 Вт це інвестиція в німецьку інженерію! Нехай сяє сонце!

This will close in 0 seconds